in

Drake heeft zijn shows in de Ziggo Dome verplaatst

socialfeed-info-the-secrets-finally-out-drake-will-bring-the-boy-meets-world-tour

Minder nieuws voor mensen die zich verheugen op een show van Drake want hij heeft zijn optredens op 18, 20, 21 en 22 januari in de Ziggo Dome verplaatst.

Mensen die alles hebben gepland rondom de dag dat ze zouden gaan zijn woedend en vooral teleurgesteld. Mojo krijgt er ook van langs via social media. Er zijn mensen die dik 600 euro hebben betaald voor twee kaartjes. Mensen geven via social media aan dat ze niet eens een mailtje hebben gehad hierover. Niet erg netjes van Mojo!

De reden voor de verplaatsing van ‘The Boy Meets World Tour’ zou zijn dat Drake alles perfect wil hebben en dat hij spectaculaire nieuwe elementen wil toevoegen aan zijn show. Hiervoor hebben ze dus wat meer tijd voor nodig.

Het concert van 18 januari zal nu plaatsvinden op 26 februari, 20 januari is verplaatst naar 26 januari, 21 januari zal nu zijn op 27 januari en 22 januari zal nu plaatsvinden op 28 januari. Tickets gekocht voor die data blijven ‘gewoon’ geldig.

Voor meer informatie kun je natuurlijk naar de site van Mojo gaan.“Ik heb genoten toen mijn vriend mijn dochtertje verkrachtte en vermoordde”

Zo ziet een pizza van $2000 eruit