in

Dr. Phil exposed internationale pedo activiteiten en RTL 4 stopt ineens met uitzenden?

In een exclusief interview gezien door miljoenen mensen over de gehele wereld exposed Dr. Phil de goed georganiseerde wereld van elite pedofilie.

Hij had een ex-kinderseks slaaf die in deze programma gebukt gaat onder de naam ‘Kendall’ te gast in zijn studio. Kendall beweert te zijn geboren als seksslaaf waarbij haar moeder haar had afgestaan op hele jonge leeftijd aan haar ‘eigenaar’.

Voor haar was het normaal. Ze werd als misbruikt vanaf het moment dat ze geboren werd en toen ze twee jaar oud was en nog niet eens kon praten had ze het geheel al geaccepteerd als ‘normaal’.

Kendall heeft zelf 3 kinderen gehad die ze allemaal heeft afgegeven om gebruikt te worden als (kinder) seksslaaf. Ze zegt dat ze ook goed het verschil kan zien tussen mensen die geboren zijn om verhandeld te worden en mensen die er later toe zijn gedwongen.

“I was allowed to get pregnant, because men paid for that,” vertelt Kendall.

Het frappante van het geheel is dat RTL 4 ineens uit het niets is gestopt met het uitzenden van de Dr. Phill show. Volgens RTL moet de onwijs populaire Dr. Phill show plaatsmaken voor andere programma’s? Heel veel RTL4 kijkers zijn heel erg teleurgesteld over deze beslissing.

Is er een verband met het exposen van deze gruwelijkheden en mensen in Nederland? In Nederland doen namelijk hardnekkige geruchten de ronde over pedofilie op het hoogste niveau. Wat denken jullie hierover?HolySHIT: Promotor van Drake kan niet beloven dat hij vanavond wel komt

De officiële trailer van IT (2017) is hier en het is creepy AF!!!