in

DOPE: Begin 2020 een Directe Treinverbinding van Amsterdam naar Londen

Het is eindelijk zover! Eurostar is doorgekomen voor ons. Een directe treinverbinding van Amsterdam naar Londen zonder gedoe met busbedrijven en moeilijkheden met overstappen.

Het was al mogelijk om vanaf april vorig jaar om met de trein van Amsterdam naar Londen te reizen. Met de trein zoef je op dit moment dus door drie landen en over het Kanaal, recht naar de allerleukste marktjes, boetieks, musea, The Big Ben, en tea met scones and jam.

Eerst vertrek je met de Thalys naar Brussel-Zuid. Stap in Brussel over (vergeet je koffer niet) en ga daar door de veiligheids- en identiteitscontrole van Eurostar.

Daarna gaat het in één ruk door met de Eurostar naar London St Pancras International. De reis, inclusief overstaptijd, duurt ongeveer 4 uur en 40 minuten.

Maar vanaf april 2020 wordt het helemaal anders. De onderhandelingen met de Britten over een regeling waarbij instappende passagiers ook in Amsterdam en Rotterdam de Britse douane kunnen passeren is nu gedane zaak en geregeld.

Eurostar begint eerst met drie ritten per dag en gaan daarna opbouwen naar vijf ritten per dag. Ook wordt Station Amsterdam Centraal gebruikt als eindpunt, maar dat zal in de toekomst verhuizen naar Station Amsterdam Zuid.Kijken: Bizarre Spaanse Traditie m.b.t. Stieren Exposed in Schokkende Undercoverbeelden

Eerste Mannelijke Anticonceptiemiddel komt binnen 6 Maanden op de Markt