in

Door deze vreemde aandoening bij vrouwen is sex vaak onverdraaglijk pijnlijk

landscape-1450110676-gettyimages-169677282

Er zijn heel veel vrouwen die sex heel erg pijnlijk vinden. En alles wat ze zelf proberen helpt vaak niet.

Veel vrouwen schamen zich er ook voor. Het is voor deze vrouwen ook heel erg lastig om een relatie aan te gaan vanwege deze aandoening. Het is een serieuze zaak omdat dit effect kan hebben op het zelfvertrouwen en geestelijke gesteldheid van de vrouw. Sommige vinden het zelfs moeilijk om bij de huisarts aan te kloppen hiervoor.

Schaam je niet want jij bent niet alleen! Het komt vaak voor bij vrouwen tussen de 20 en 40 jaar oud.

Vulvodynia symptomen
We spreken van vulvodynia, pijn in de vulva en/of de vagina als die pijn niet verklaard kan worden door een infectie of een huidziekte. Vulvodynia symptomen omvatten alle symptomen die duiden op ongemak of pijn in het hele intieme vulva gebied. Vulvodynia symptomen zijn een brandend en stekend gevoel evenals irritatie en rauwheid.

Bij de zogenaamde dysesthetic vulvodynia gaat het om chronische pijn die verspreid is in de hele vulva regio. Deze pijn kan ervaren worden van clitoris tot en met het perineum, evenals naar het schaambeen en tot in de binnenste dijen. De pijn kan zowel constant of intermitterend zijn, en is ook afhankelijk van aanraking of druk.

Er zijn gelukkig behandelingen beschikbaar met amitriptyline creme of Saginil gel. Raadpleeg Google voor het vinden van!Deze NL Youtuber vraagt 85 vrouwen op straat om te wiepen

Raar alien horror geluid komt steeds meer uit de lucht vallen overal