in

Door de iPhone 11 weten we nu wat Trypophobia is

Apple heeft zijn volgende generatie iPhones aangekondigd, slechts 12 maanden nadat de XS en XR en modellen werden getoond.

Alle drie de modellen hebben de geheel nieuwe A13 Bionic-chip, waarvan Apple zegt dat deze zowel de snelste CPU als de GPU ooit is dat in een smartphone is verwerkt.

De batterijlevensduur is op alle drie de modellen enorm gestegen. De iPhone 11 heeft een uur extra levensduur vergeleken met de iPhone XR. De iPhone 11 Pro biedt tot vier uur extra batterijduur per dag dan de iPhone XS, terwijl de iPhone 11 Pro Max tot vijf uur meer biedt dan de iPhone XS Max.

Het ontwerp van zowel de iPhone 11 Pro als Pro Max heeft echter tot enig ongemak geleid. Dit komt door de manier waarop de drie cameralenzen zijn geplaatst op de toestellen. Mensen klagen massaal dat hun trypofobie wordt getriggerd en ze echt NIET kunnen met de nieuwe iPhones.

Veel mensen met een trypofobie aandoening hebben gesproken over het effect dat deze cameralens-cluster op hen heeft, erop wijzend dat dat ze liever hadden dat de lenzen in een rechte lijn waren geplaatst. Blijkbaar maakt het honingraatachtige patroon mensen erg zenuwachtig…

Misschien heb jij zelfs last hiervan maar was je totaal niet bewust van het feit dat het om een aandoening gaat waar je al je hele leven met zit.

Voor degenen die deze aandoening niet kennen is trypofobie de angst voor clusters van kleine gaten die in een onregelmatig patroon zijn geplaatst. Als je deze aandoening opzoekt in Google en dan afbeeldingen bekijkt wordt je echt helemaal naar… goh.Dordrecht: Het is de agent ook gelukt om zijn ex vrouw van het leven te beroven

Drie keer raden waar deze crimineel momenteel voor gezocht wordt