in

“Don’t F**k With Cats” moordenaar Luka Magnotta weigert met zijn moeder te praten

Tenzij je de afgelopen vier weken onder een rots hebt geleefd, dan moet je wel gehoord hebben van “Don’t F ** k With Cats”. Als je de docu nog niet hebt gezien, dan moet je het echt een gooi geven. TE ziek voor woorden.

De driedelige Netflix-docu serie volgt een groep ‘internet-speurneuzen’ die samenwerken om de persoon te vinden die verantwoordelijk is voor een YouTube-video genaamd ‘1 Boy 2 Kittens’. De clip – waarin twee katten worden getoond die vacuüm worden verpakt, gestikt en gedood – maakte iedereen die het zag misselijk van verdriet en woede.

Toen een filmpje online kwam waarin er een persoon genaamd “Jun Lin” werd vermoord ging het onderzoek van 0 naar 100 met een bloedgang en zette justitie alles op alles om de moordenaar te pakken en op te sluiten.

In de documentaire hoorden en zagen kijkers de verhalen van politieambtenaren, Deanna en haar collega-online detectives, evenals de geliefden van Jun Lin – die allemaal walgden van de wrede en onverklaarbare acties van Magnotta.

Op een gegeven moment wordt je voorgesteld aan de moeder van Magnotta, Anna Yourkin, die nog steeds gelooft dat hij onschuldig is. Niet alleen dat, ze gelooft de verhalen van haar zoon: dat hij werd gemanipuleerd door een derde partij, door iemand met de naam Manny Lopez, die hem zogenaamd de moord liet plegen.

‘She is desperate to find any redeeming quality she can in her son; to believe Luka so that she can somehow deal with the horrific truth of what really happened.’

Ondanks dat ze trouw bleef aan haar zoon, hem twee keer per dag belde terwijl de documentaire werd gemaakt en hem regelmatig in de gevangenis bezocht, onthulde de directeur van Don’t F ** k With Cats dat Magnotta weigert om zijn moeder te zien nadat ze haar verhaal heeft gedaan in een boek genaamd “My Son, the Killer”.

Luka Magnotta is momenteel getrouwd en leeft naar eigen zeggen ‘The University Lifestyle’ in de instelling waar hij een levenslange gevangenisstraf uitzit.Kijken: jeugdzorg wilt dit filmpje HEEL graag van internet af laten halen

Ladies: in Finland krijg je gewoon 10 K voor elke baby die je krijgt