in

Domper: Ze waren bij RTL Boulevard weer de Hilversumse kechies aan het uithangen

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Hoe probeer je van uiterst positieve nieuws weer iets mega negatiefs te maken op nationale televisie tijdens een primetime uitzending. RTL Boulevard laat het zien hoor, stelletje kechies dat het er zijn.

Los van alles, een dikke hulde naar Ruud de Wild die zijn best deed om deze reportage te redden op één opmerking na over Rotjoch. Daar versprak hij zich een beetje door de 101 baas in het zelfde rijtje te plaatsen als de controversiële rappers Boef en Lil Kleine, wat negatieve uitlatingen uit het verleden betreft en breed werden uitgemeten in de Hilversumse media.

Gewoon overduidelijk dat ze Boef naar beneden wilden halen terwijl het een mega positieve item had kunnen zijn waar RTL gewoon love voor zou kunnen krijgen vanuit onze scene. Maar nee, je moet het maar met je eigen ogen zien om te begrijpen wat het is dat wij proberen te zeggen hier. Man man man….

En waarom ook in het begin van dit item met dikke vette letters onderaan het filmpje: “Sony, slechte deal hoor!” Waar slaat dit op? Als dit een poging tot sarcasme is dan is dat ook compleet mislukt gewoon.Overleden: Een paar neukfouten uit Oss speelden potje voetbal met jong egeltje

Beelden van Neymar toch toegevoegd aan La Casa de Papel seizoen 3