in ,

DJ zet heftig bericht op FB van jongen die vermoedelijk K.O. ligt door ballonnen misbruik

Arnhem: DJ zet heftig bericht op FB van jongen die vermoedelijk K.O. is gegaan op straat door het misbruiken van ballonnen. Het bericht is nu viral aan het gaan.

Wij kunnen helaas geen officiële berichtgeving vinden hierover om te kunnen bevestigen dat het werkelijk om het misbruiken van ballonnen gaat. Er is echter berichtgeving genoeg van mensen die super slecht zijn gegaan van die zooi. De DJ gaf aan dat de jongen vermoedelijk geen alcohol had gedronken verder en nog geen meter achter zijn auto lag op straat.

Volgens de DJ moest je 20 min wachten op je drankje omdat het personeel alleen maar bezig was met het opblazen van ballonnen. Het is ook een hele grote strijd onder deze post op Facebook aan het worden. Mensen prijzen hem voor zijn daad van hulp en vele anderen vinden het niet tof dat hij de jongen, zonder zijn gezicht te blurren, op het net heeft geplaatst. Anderen vragen zich af of het überhaupt iets met ballonnen te maken heeft.

Het is ook gewoon echt lelijk als je uitgaat en er vervolgens zo bij komt te liggen op straat. Ongeacht wat het ook is dat je gedaan of gebruikt hebt.

De DJ zelf vond het maar bizar dat van alles en iedereen er gewoon langsliep en niemand iets deed, dus hij heeft de politie gebeld. De jongen werd afgevoerd door een ambulance en wij hopen natuurlijk dat hij het goedmaakt nu.

Laat dit verder een waarschuwing zijn. Het feest en festival seizoen is ook weer begonnen. Doe ALLES met mate en hou je drankje natuurlijk goed in de gaten!!!!Temptation patsers Sidney en Jaimy gaan lekker op de vuist met elkaar

Escape room met horrorthema ‘Saw’ geopend in Hasselt