in

DJ Darkshot is de GROOTSTE iPhone pechvogel van Nederland

Foto: Darkshot vraagt aan zichzelf af wat er toch mis is met zijn hoofd

Wie bevriend is met DJ Darkshot op Facebook krijgt HEEL veel telefoongeweld/ mishandeling mee. Al jaren raakt hij telefoons kwijt, gaan ze stuk en dat soms wel 2x in een week.

Nu heeft hij weer een bericht geplaatst op Facebook en deze begint met “het is weer zo ver”. Dan weet je eigenlijk al een beetje waar het over zal gaan. Je weet niet of je het zielig voor die man moet vinden of dat er gevangenisstraf op dit soort shit moet staan. Crimineel gedrag jegens draagbare telefoons ofzo…

Het is gewoon een drama, leest u maar eventjes mee.

het is weer zover hoor .vorige maand gaat me iPhone kapot ,dus ik pak de reserve iPhone laat ik daar cola overheen vallen ,dus ik kreeg een tel waar niet eens WhatsApp op kon alleen gebeld op kon worden ,vorige week maandag kwijtgeraakt ,een nieuwe simpele nokia gehaald had ik net een week en wat doe ik laat ik die gister avond in de bus liggen ik zeg je ik kan niet meer met mezelf ik hou van iPhone maar iPhone niet van mij ,ik ben dus onbereikbaar tot einde van de week want dan haal ik toch weer een iPhone ,ok doei heHet is echt de HOOGSTE tijd voor een interventie. Deze man heeft op zn minst een koordje aan zijn telefoons nodig, zodat hij de telefoons aan zijn nek kan hangen. Je weet wel, zo een koordje wat je als kind had om je huissleutels niet kwijt te raken, SMFH.Chick slapt vriend 52 x omdat hij geen nieuwe smartphone voor haar had gekocht (beelden)

Central Park 5 Prosecutor Linda Fairstein van social media afgejaagd na When They See Us