in

Dit zijn onze top 3 series van dit moment

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Wij hebben even een lijstje gemaakt voor jullie van onze top 3 series van het moment. Allemaal echte aanraders ….

Er zitten twee series tussen (de eerste 2) die niet zijn bedoeld voor mensen met een zwakke maag of die snel geschokt raken van extreem beeldmateriaal. Deze waarschuwing kan je echt letterlijk nemen want het is verre van overdreven. Mensen zijn anno 2019 al heel wat gewend natuurlijk maar goed, niet kijken als je niet tegen dit soort dingen kan. Hier komt ie dan!

Onze absolute favoriet van dit moment en nr 1: TOO OLD TO DIE YOUNG

Er zijn op dit moment 10 afleveringen beschikbaar van deze nieuwe HBO serie. De serie lijkt wel in slow motion gefilmd te zijn en bevat prachtig beeldmateriaal als het om spelen met kleur gaat. Op momenten komt er geweld in voor wat ontzettend extreem te noemen is. Er gebeurt ook heel veel bizarre zweverige shit in. Het gaat over een corrupte politieagent en de zoon van een Cartel God Mother die verzeild raken in de ene bizarre situatie na de andere. De agent in kwestie heeft de Cartel God Mother vermoord en langzamerhand kruisen de paden van de twee steeds meer en meer.

Mexicaanse cartels staan erom bekend dat ze extreem gewelddadig kunnen zijn om een duidelijk boodschap af te leveren aan concurrenten, rivalen en dieven. Dat komt in deze serie terug tot the max.

Op nummer 2 staat: EUPHORIA

Wij schreven hier gisteren nog een artikel over na het zien van de pilot aflevering. En inmiddels hebben wij aflevering 2 ook al kunnen bekijken.

Wederom een serie van HBO van hoogwaardige kwaliteit. Het gaat over een aantal dames van zeer jonge leeftijd (17) die seksueel actief zijn, gezeik met neukvideo’s en revenge porn op social media, heel veel drugs en nog meer sex, geweld, fissa, drugs en drank. Een ongeremde afspiegeling van de hedendaagse Amerikaanse jeugd. Af en toe zie je deze meiden ook naakt in beeld voorkomen wat opzicht bizar is omdat het een film over tieners betreft op een hele kwetsbare leeftijd.

Op nummer 3 staat de Netflix serie “DARK”.

Het betreft een Duitse serie wat over reizen door tijd gaat om een ramp te voorkomen die bijna de hele beschaving het leven gaat kosten. Soms een beetje moeilijk te volgen vanwege de taal dus je moet goed op de ondertiteling letten. Maar het is echt een goede serie om naar te kijken. De acteurs zijn goed, de kwaliteit is goed en het verhaal is heel erg spannend.

Er zijn op dit moment 2 seizoen beschikbaar op Netflix dus je kan lekker gaan bingen wat dit betreft. Qua kwaliteit is het niet te vergelijken met de bovenstaande twee series, want die zijn extreem goed, maar evengoed een topper voor wat vrije tijd en leisure.Een bedrijf verkoopt pillen die scheten laat ruiken naar bloemen en chocolade

Kim Kardashian is heel Japan pissig aan het maken met haar nieuwe ondergoedlijn Kimono