in

Dit zei 2Pac 20 jaar geleden over de toekomstige president Donald Trump

2Pac vertelde 20 jaar geleden het één en ander over Trump en Amerika en het is tot de dag van vandaag geen spat veranderd allemaal.

Everybody’s taught that. You wanna be successful? You wanna be like Trump? Gimme gimme gimme, push push push push, step step step, crush crush crush. That’s how it all is… It’s too much money here. Nobody should be hitting the lotto for 36 million and we’ve got people starving in the streets. That’s not idealistic, that’s just real. That’s just stupid… There’s no way that these people should own planes and there are people who don’t have houses.

Pac is altijd revolutionair en opstandig geweest met zijn houding en uitspraken. In het bovenstaande filmpje laat hij duidelijk weten wat zijn standpunten zijn over mensen die (te)veel hebben in vergelijking met mensen die niks hebben. Hij vraagt in zoveel woorden bijvoorbeeld: Hoe kan jij rustig slapen met 20 miljoen op je bankrekening terwijl iemand anders het moet doen met een koude steeg en een vies dekentje?

8d6081ffa4ab0bd0b495d1450a5f2815

Wij leven nu éénmaal in een individualistische wereld en maatschappij. Er is geen éénheid en aan het einde van de dag probeert het overgrote gedeelte alleen zijn eigen hachje te redden. Zo is het altijd geweest en zo zal het ook altijd zijn.Hillary had wel de meeste stemmen maar dit is waarom Trump gewonnen heeft

Cannabis is nu 100% legaal en dat voor IEDEREEN in Californië