in

Dit is wat El Chapo heeft te zeggen op Twitter over Trump en zijn muur

El Chapo heeft zijn mening gedeeld op Twitter over het presidentschap van Trump en de muur die hij van plan is te laten bouwen.

Voor hem persoonlijk is het absoluut geen probleem. Hij gaat of de muur neerhalen, eroverheen stormen of eronderdoor graven. Hij vindt het verder sneu dat de kandidaat van haat, confrontatie, racisme, vervolging en vrouwenhaat heeft gewonnen.

In hoger beroep tegen uitlevering aan de VS:
De beruchte drugsbaron Joaquín “El Chapo” Guzmán heeft zijn team advocaten aan het werk gezet om de uitlevering aan de Verenigde Staten tegen te gaan. Hij gaat in hoger beroep tegen dat besluit.

Volgens het advocatenteam zou de drugsbaron niet uitgeleverd kunnen worden aan de Verenigde Staten, omdat hij in Texas de doodstraf zou kunnen krijgen. De Verenigde Staten hebben echter toegezegd dat El Chapo de doodstraf niet als straf opgelegd zal krijgen. Daarmee rijst de vraag of de drugsbaron in het gelijk gesteld zou kunnen worden.

De Mexicaanse regering liet weten dat zij volgend jaar de beruchte drugsbaron wilt uitleveren aan de Verenigde Staten. El Chapo zal daar vervolgens terecht staan voor moord, drugshandel, georganiseerde misdaad en het witwassen van geld.

Bron: CrimeDocsNLRusland: “Overwinning Clinton zou geleid hebben tot derde wereldoorlog” (video)

Shia LaBeouf Freestyles 5 Fingers of Death en MURDERT 80% van de Amerikaanse Rapgame