in

Dit is wel een hele grote splinter!

Voor de meesten kan een vervelende splinter in het slechtste geval een mild ongemak zijn. Een Wit-Russische piloot bracht het eventjes naar Super Saiyan level toen hij samen met zijn paratrike neerstortte in het bos.

Ivan Krasouski was met zijn paratrike aan het vliegen over een stuk land in de buurt van Minsk toen er iets fout ging en hij de controle over zijn vliegtuigje verloor. Hij stortte neer in het bos en werd de trotse eigenaar van waarschijnlijk de grootste splinter die de wereld ooit heeft gezien.

Hulpdiensten vertelden aan Krasouski dat hij dood zou bloeden als ze het stuk hout zouden verwijderden. Dus in plaats daarvan hebben ze hem uit het wrak gesneden en hem naar het ziekenhuis gebracht, met de boomtak nog op zijn plaats in zijn schouder.

Aanvankelijk wist de gespietste piloot niet eens wat er was gebeurd.

“Ik dacht,” Ik viel zo zacht, alles is goed, “zei hij in het ziekenhuis. “Ik wilde opstaan ​​en verder gaan …” daarna dacht ik ineens… iets houdt me tegen. “Ik keek en het was een gigantische boomstam daar door mijn schouder, ik scheurde mijn hemd en er zat een tak in mijn arm vast, zo dik als een watermeloen.

Krasouski leek helemaal niet onder de indruk te zijn van het voorval. Hij maakte zelfs een grapje tegen vrienden en hulpdiensten die ter plaatse waren gesneld; “Haal deze splinter er eventjes uit!”

Wat een beer….LMFAO! Gevangene betrapt met opblaasbadje en eigen WiFi netwerk in cel

In Uganda moeten mensen straks betalen voor het gebruik van social media