in ,

Dit is je kans om in een Gangsterfilm met Tom Hardy te spelen

Onder normale omstandigheden natuurlijk NO CHANCE maar je hebt nu een echte kans, eigenlijk heeft iedereen een echte kans om zij aan zij te staan met Tom Hardy in een nieuwe Gangsterflik.

Casting directors hebben een open casting-oproep uitgebracht voor mensen die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van de film Fonzo, een biopic over het latere leven van Al Capone op het moment dat hij begint te bezwijken aan dementie. Tom Hardy speelt de hoofdrol…

GOONS: casting 20’s – 40’s Sicilian and Italian looking men (18+ years old) to portray Al Capone’s Goons. This works 8 days from April to May.

Credit: Chicago Bureau (FBI) – Wide World Photos

Negen9: “Casting Directors are looking for talent of all ages to work on scenes filming at the end of March and into April. This is a paid opportunity to work in a feature film based on the later stages of Al Capone’s life and starring Tom Hardy.”

Afhankelijk van de rol die je toegedeeld krijgt, is er een werkelijke kans dat je straks samen met Tom Hardy in één ruimte staat. De kans bestaat ook dat dit het geval niet zal zijn, maar zeg nooit, nooit!

De scènes worden de komende weken in New Orleans gefilmd, dus als je graag een snelle vlucht naar de VS wilt pakken, moet je nu je kans grijpen.

Terwijl Capone berucht is om zijn leven als gangster en misdaadbaas, heeft schrijver en regisseur Josh Trank (Chronicle, Fantastic Four) ervoor gekozen om naar zijn dagen in Alcatraz te kijken. Nadat hij uiteindelijk in de gevangenis was beland wegens belastingontduiking, raakte Capone steeds meer gedesoriënteerd en gekweld door zijn verleden vanwege zijn lijden aan onbehandelbare syfilis.

Tegen de tijd dat hij werd vrijgelaten, was Capone een verwarde figuur en woonde hij de laatste jaren van zijn leven rustig in zijn huis in Florida, voordat hij stierf aan een hartaanval in 1947. Hij was pas 48 toen hij het loodje legde.

Credit: Tom Hardy/Instagram

De synopsis luidt: “Ooit een meedogenloze zakenman en een dronkaard die met een ijzeren vuist over Chicago regeerde. Al Capone was de meest beruchte en gevreesde gangster die Amerika ook gekend heeft.

Alphonse Gabriel (Al) Capone (New York, 17 januari 1899 – Palm Beach County (Florida), 25 januari 1947) was een beruchte Amerikaanse gangster in de jaren 20 en 30 van de 20e eeuw.

Hij werd geboren in het New Yorkse stadsdeel Brooklyn, maar verhuisde later naar Chicago. Tijdens de periode van de drooglegging beheerste Al Capone in Chicago het leeuwendeel van de misdadige activiteiten met betrekking tot het uitbaten van casino’s, het organiseren van prostitutie en illegale handel in alcohol. Hoewel de politie van zijn misdaden op de hoogte was, kon Capone lange tijd ongestraft zijn activiteiten voortzetten. Uiteindelijk werd hij toch gearresteerd, beschuldigd van en veroordeeld voor belastingontduiking.[1] “Scarface” moest zijn straf uitzitten in de gevangenis op het eiland Alcatraz.

Met zo’n levensverhaal zal Fonzo niet bepaald vrolijk zijn, maar als iemand de duisternis van Capone’s laatste jaren nauwkeurig kan vertolken in een film, is Tom Hardy dat wel!!Apple laat weten dat er emoji’s aan komen voor mensen met een beperking

Heineken onder vuur genomen voor nieuw reclamespotje, “Lighter is Better”