in

Dit is hoe je Instagram zet op Dark Mode

Het is niet alleen beter voor je ogen maar ook voor je batterijduur. Witte pixels verbruiken namelijk meer stroom dan zwarte pixels.

Daarnaast waren wij er ook vroeg bij met Fakka en een Dark Mode voor onze website. Een van de weinige websites die je kan bezoeken als je net wakker bent, zonder verblind te raken van je beeldscherm LMFAO!
Vroeger was het echt een no go voor een website om een Dark Mode te hanteren. Iedereen is langzaam maar zeker aan het bijdraaien wat dit betreft.

Hoe zet je Instagram met je iPhone op Dark Mode?

Als je een iPhone hebt, moet je minimaal besturingssysteem iOS 13 hebben. Je kan de Dark Mode activeren als je naar de Instellingen (Settings) gaat, dan naar Beeldscherm en Helderheid (Display and Brightness) en dan klikt op donker (dark layout). Je hele telefoon, inclusief Instagram, gaat dan op Dark Mode.

Good to know: je kunt bij iPhone dus alleen je hele telefoon (inclusief Instagram) op Dark Mode zetten, niet alleen Instagram.

Hoe zet je Instagram met je Android op Dark Mode?

Android-gebruikers moeten minimaal Android 10 hebben. Daar kun je in je Instellingen (Settings) ook je telefoon instellen op Dark Mode om je hele telefoon op zwart te zetten. Maar als je alleen Instagram donker wil, kun je dat thema op Instagram zelf activeren. Yay!

Nu je toch bezig bent met The Gram, volg ons meteen op Instagram via: @fakkaonline.

Bron: CosmopolitanKijken: Armoo zou gewoon nog samenwerken met Snitch9ine, je verwacht ook niks anders

BAAS: Ryan Reynolds keert officieel terug voor Deadpool 3