in

Dit is hoe je Cannabis gebruikt op een gezonde manier

IMG_0016

Hoewel Cannabis voordelen heeft voor de gezondheid kan het aan de andere kant ook erg schadelijk zijn als je het verkeerd gebruikt.

De ouderwetse joint waarbij je wiet mixt met tabak en dit met een open filter oprookt is natuurlijk alles behalve gezond. Sigaretten hebben niet voor niks een filter en tabak is over het algemeen gewoon super slecht voor je gezondheid. Dus wiet mixen met tabak is een no go en heel erg schadelijk voor je longen! Een ieder met een gezond verstand zou dit beamen.

Heel veel mensen inhaleren diep tijdens het roken en houden dit dan vast voor een beter effect. Echter weten mensen niet dat 85% van de werkzame stof (THC) al wordt opgenomen door de longen in de eerste paar seconden. Dus heel diep inhaleren en vasthouden is een no go en erg schadelijk voor je longen.

Tijdens het verbranden van wiet komen er een groot aantal schadelijke stoffen vrij die kankerverwekkend zijn. Het verbranden van iets en daarvan de rook inhaleren is ALTIJD ongezond! Ook al rook jij je wiet puur of gebruik je een waterpijp. Het roken van = ongezond! Het is wetenschappelijk bewezen dat de water in een waterpijp de schadelijke stoffen totaal niet filtert.

Zolang het telen van wiet niet gereguleerd is en het op zolderkamers gebeurd kan jij als consument NOOIT weten wat er wordt gebruikt tijdens het kweken van deze planten. Ze kunnen besproeid zijn met van alles. Dit vervolgens verbranden en oproken kan gewoon heel erg schadelijk zijn voor je gezondheid.

ROKEN = SCHADELIJK = NOT DONE!

Wil je toch blijven roken gebruik dan een Vaporizer. Een Vaporizer verhit de wiet net goed genoeg om daar van te kunnen inhaleren met zo min mogelijk schadelijke stoffen die daarbij meekomen.

Cannabis gebruiken op een gezonde manier staat dus helemaal los van roken.

Mensen met een sociale achterstand moeten het gebruiken van Cannabis helemaal vermijden. Ben je boos op de wereld, zit je in een hele luie fase momenteel of heb je last van andere hoofd kwalen waarvoor je medicijnen gebruikt, gebruik dan geen Cannabis! Het is niet goed voor een ongezond verstand!

Hoe gebruik je Cannabis op een gezonde manier?
De enigste ”gezonde manier” is natuurlijk eten of drinken. Je kan er een juice van maken of je kan het verwerken in een cake. Het liefst een cake die niet of niet lang in een oven moet natuurlijk!
Er zijn meerdere recepten beschikbaar op het internet die los staan van het verbranden en inhaleren van wiet. Google ieks en kom daarachter.Bron: Gezond verstand & Medical DailyVideo: ROLLÀN – MBONGO

Eye Candy: Het is Weeknd dus wie gaat wie of wat doen vandaag!