in

Dit is de reden waarom we bang zijn voor Wespen

Je zit rustig op het terras en geniet van je welverdiende drankje. Lekker bijpraten met familie en vrienden. Maar dan: in je ooghoek nadert gevaar. Een wesp zoemt je aura binnen. Je weet niet hoe snel je op moet staan om 3 rondjes te rennen. Waarom doen we dat?

We zijn dus bang voor de steek van de wesp. Dat is reden nummer 1 en ze zijn dus verdomd opdringerig en niet bang om met mach 3 langs je oren te suizen. Bloed en bloed irritant natuurlijk. We zijn dus niet bang voor de wesp zelf maar voor de pijn. Het idee van pijn bezorgt dus een instant paniekaanval.

Reden nummer twee is dus ook de manier waarop ze bewegen. Het is heel erg agressief en onverschrokken. Ze hebben totale maling aan mensen die 200 miljoen duizend keer zo groot zijn als zichzelf. Like really, the don’t give a flying fuck gewoon.

Soms wil ik wespen gewoon kunnen trainen en als waakwespen gebruiken als in gangster gaan op alles en iedereen met “Say hello to my little friends motherfuckers”. Gaat m niet worden natuurlijk…

Hieronder nog een video van RTL waarin netjes wordt uitgelegd waarom wespen nu eigenlijk op je afkomen en waarom aan het einde van augustus de meeste steken gebeuren.

Bron: RTLWe weten eindelijk de datum van Peaky Blinders seizoen 5!!!

THE OPPOSITES: “We hebben nog 16 albums liggen”