in

Dit is hoe je Fakka terugkrijgt in je nieuwsfeed op FB!!

Als jij je afgevraagd hebt waarom je in de afgelopen drie dagen niks van ons gezien hebt, dan komt dit door recente wijzigingen in het algoritme van Facebook.

Wij voelen ons net als Chris uit de film ‘Get Out’ op dit moment. Het lijkt wel net alsof we in ‘The Sunken Place’ zijn geplaatst door FB en keihard de strijd aan moeten gaan met ze om er weer uit te kunnen krabbelen SMFH.

Wij hopen dan ook natuurlijk dat jullie ons een handje willen helpen daarin.

Er is een manier waarop je kan aangeven wat het nou precies is dat je in je nieuwsfeed wilt zien als eerst. Je kan hier een aantal voorkeuren voor opgeven en hopelijk horen wij daar tussen bij jou op je TL.

Wij hebben hier een manier voor jullie om onze pagina weer terug te krijgen in jullie feed. Wellicht zijn de opties bij sommigen van jullie in het Nederlands beschreven bij je instellingen maar wij gaan ons best doen om het even uit te leggen.

Het eerste wat je moet doen is naar de instellingen van je Facebookaccount gaan. Daar klik je op News Feed Preferences.

Daarna klik je op Prioritize who to see first.

Daarna krijg je allemaal logos van pages of foto’s van vrienden te zien waar jij je keuze uit kan maken. Hopelijk mogen wij van jullie ergens op het eerste of tweede rijtje staan. Daarvoor hoef je onze logo alleen voor aan te klikken zodat er ‘see first’ onder staat.

Klik daarna rechts onderin op ‘Done’ en je bent helemaal klaar 🙂10 dingen waar stoners echt een teringhekel aan hebben

Zo ziet een Chinese ‘Click Farm’ eruit die voor neppe likes, comments en ratings zorgt (beelden)