in

Dit is hoe je deze magische groene blok wietboter maakt (beelden)

Ik weet echt niet waarom ik dit post op vrijdag avond maar ik kwam het tegen op het net en werd er gewoon vrolijk van.

Alleen door het kijken naar het bovenstaande filmpje kreeg ik een gevoel van euforie en zou op dit moment zo een broodje smeren met dat spul als ik het in huis had.

Echt waar, je bent gewoon de shizzel als je zo een blok in je koelkast hebt liggen. Kijk hoe nice dat eruit ziet 🙂

Ingrediënten
6 gram wiet per kopje
2-5 kopjes ongezouten boter gesmolten voor het beste resultaat
1 eetlepel lecithine per kopje

Het volgende is erg belangrijk. De minimumcapaciteit bedraagt 2 kopjes. Maximale capaciteit 5 kopjes. Gebruik geen margarine of water.

Plaats de ingrediënten in uw MagicalButter-machine en maak het deksel vast. Druk op de knop Temperatuur en selecteer 160 ° F. Druk dan op de knop 2 uur / boter. (Voor een intensievere infusie van smaak en voedingsstoffen).

Druk op de knop Temperatuur en selecteer 160 ° F. Druk dan op de knop 2 uur / boter. (Voor een intensievere infusie van smaak en voedingsstoffen, selecteer in plaats daarvan 4 uur.)
Nadat de cyclus is voltooid, haal de stekker uit het stopcontact en verwijder het hoofd van het apparaat. Zet je LoveGlove-kookhandschoen aan en giet de inhoud van de potjes langzaam door een filter met een zuiveringsfilter in vormpjes of andere opslagcontainers.Fuckers: Die Lamborghini cheater shit was gewoon een promo stunt gvd

HolySHIT: ICE CUBE gaat een nieuwe FRIDAY maken!!!!