in

Dit was het vervelendste mailtje die wij kregen over het interview met EZG, deze ging ECHT diep…

Wij hebben veel boze reacties gehad op social-media en via de mail maar, één mailtje steekt er met kop en schouders bovenuit.

Een ene Jan K. vond ons voorheen helemaal de shit maar het interview met EZG was voor hem de druppel. Nou, wij hebben het geweten ook en vooral Flex die de interviews bij ons afneemt met artiesten.

Hij is super emotioneel in zijn digitale brief naar ons. Jullie mogen zeggen wat wij ermee moeten doen en of Jan een beetje gelijk heeft.

Mocht je het interview met EZG nog niet gezien hebben dan kan je die hier bovenaan de pagina bekijken zodat je een beetje weet waar Jan het allemaal over heeft.

Update: Het interview met EZG was een sociaal experiment. Klik op deze link voor meer informatie!

Hé Flex,

Het is echt jammer dat je van Fakka de laatste drie maanden echt een ongelofelijke kutsite hebt gemaakt. Naast Puna, en later Axed, waren jullie de enige hiphopsites die het waard waren om af en toe te checken.

Met de verkiezingen riep je al met je site op om PVV-kiezers een dag later te laten stemmen, omdat het zogenaamd mooi weer was.

Oh je wilde dus op die manier de democratie tegenwerken? Besef je wel wat democratie is? Wat vrijheid van meningsuiting is? En dat alle vrijheden voortkomen uit deze vrijheid van meningsuiting?

En wat nou als de PVV de grootse wordt? Dan laten ze zien dat ze geen beleid kunnen maken en zien de mensen dat het niks waard is. En wat gebeurt er dan? Ja dan worden andere mensen verkozen en mogen die laten zien dat ze er niets van bakken. Ja Flex dat is democatie en jij met je narcistische persoontje wilde deze met bloed bevochten democratie tegenwerken. Op z’n Nederlands noemen we dat een schande Flex.

Ten tweede had je een paar dagen geleden een post met die jongen van Domino’s die twee minuten stilte hield voor de honderd-twee-duizend joden die hier weggevoerd werden naar vernietigingskampen. En als bijschrift had je iets staan in de trant van: deze jongen laat je pizza’s twee minuten koud worden.

Gatverdamme dat je het lef hebt om zoiets op te schrijven. Het antisemitisme druipt ervan af. Het zijn natuurlijk ook maar zionisten, niet? Dat je zo weinig inlevingsvermogen en kennis van de geschiedenis hebt is gewoon treurig Flex.

En als klap op de vuurpijl kwam je gister met dat interview met EZG. Echt Flex, wat heb jij daar je masker laten vallen zeg. Jij was echt degene die voor lul stond, geloof me nou.

Iedereen die een beetje kan nadenken zag het en jij gaat het ook nog vol trots plaatsen. Wat een zielige vertoning tegenover een jongetje dat tien jaar jonger dan je is.

Wat wilde je hiermee nou bereiken dan? Je kan veel zeggen, maar EZG en Steen hebben een verfrissende EP gemaakt en het had je gesierd als je dit het respect had gegund dat het verdient.

Maar echt hè. Jij moet het weer met je onprofessionele gedrag verpesten. Je hebt met dit interview echt laten zien dat je maximaal een IQ van 80 hebt. Onder wetenschappers wordt je dan als achterlijk gezien. En aangezien het gedrag wat je vertoont komt dit aardig overeen, niet Flex?

En man man man, die bril maakt je echt niet intelligenter hoor. Iedereen weet wat voor leeghoofd je bent en het enige wat je doet is het steeds maar weer bevestigen.

Wat ik eerder al zei dat Fakka samen met Puna mijn favorieten waren, maar Axed en Parra zijn nu voor jullie in de plek gekomen.

De 13 vragen en interviews zijn naar mijn mening een upgrade, maar jij Flex hebt laten zien dat alles alleen maar kan verneuken. Parra komt hierdoor veel professioneler over dan jij, Flex.

Heb al zoveel mensen gezien die zo graag iets willen en niets lukt. Jij bent zo iemand Flex. Alles waar jij mee te maken hebt gaat op een gegeven moment mis.

En dit is al je hele leven zo en zal ook zo blijven. En weet je waarom Flex? Omdat je gewoon een klootzak bent.

Echt dat hele Fakka kan me helemaal gestolen worden, want het is nu niks en het gaat ook nooit wat worden zo lang jij er zit Flex.

Jan K…..

PS: Plaats deze mail op site als je durft.Wonder Woman komt ook met eigen film en de trailer zit boordevol met actie

Appa & Ronnie Flex hebben woordenwisseling op Twitter over Feyenoord