in

Dit gebouwtje in Amsterdam is te huur voor € 800 tot € 1000 per jaar

Er zit natuurlijk meteen een catch aan het geheel. Je kan er niet alles doen dat je wilt het is namelijk bedoeld voor een bedrijf of maatschappelijke organisatie die een goed idee heeft voor de invulling van de ruimte.

Het betreft 60 vierkant meter ruimte en het een en ander moet opgeknapt worden daar. Zo zijn de wc en het keukenblok aan vernieuwing toe en ook moeten ramen, deuren en vloeren worden vernieuwd. Ook de tuin is een beetje verwaarloosd. Daar moet dus ook het een en ander nog aan gebeuren.

Het is dus bijvoorbeeld ideaal voor een stichting of een organisatie die er ‘op het publiek gerichte activiteiten’ wil organiseren op het gebied van natuur, milieu, creativiteit of ontspanning.

Ook hebben ze het liefst iemand uit Amsterdam West maar goed, een knap idee is een knap idee dus tag er maar op los want misschien kan je iemand of jezelf natuurlijk helpen aan een mega betaalbare ruimte in Amsterdam om vanuit te organiseren!

Meer informatie over de voorwaarden op www.sloterdijkermeer.nl. Er is een kijkdag gepland. Meld je hiervoor aan voor 10 januari via coordinator.extern@sloterdijkermeer.nl

Bron: dewestkrant.nlKijken: Tag als je het ziet en zeg verder niks LMFAO!

Makers van de serie “YOU” zeggen: ‘Things Won’t Go Well For Joe’ in het 3de seizoen