in

Dit filmpje van een jongen die jodelt in Wallmart heeft bijna 4 miljoen views…

De 11 jarige Mason Ramsey, beter bekend als ‘The Yodeling Wallmart kid’, gaat op dit moment viral met een video van zijn optreden op Youtube.

In de video zie je hoe Mason ‘Lovesick Blues’ van Hank Williams in Wallmart zing, een nummer uit 1949.

Lovesick Blues’ stond in 1949 voor 16 weken op nummer 1 en hij werd meer dan 11 miljoen keer verkocht. Nu, bijna 70 jaar later staat het liedje op nummer 4 in de Spotify viral charts en dat dankzij de 11 jarige Mason Ramsey.

Mason heeft nadat de video viral ging eventjes in een mum van tijd maar liefst 864 duizend volgers gescoord op Instagram. Hij mocht zelfs op visite komen bij Ellen.

Mason gaf aan dat zijn droom was om een bekende countryzanger te worden en in de Grand Ole Opry op te treden, waar Hank Williams voor het eerst ‘Lovesick Blues’ zong. Bij Ellen mocht hij ook even een optreden doen en vertelde ze nog even dat zijn droom uit gaat komen want hij mag optreden in de Grand Ole Opry.

Ook kreeg Mason een 15 duizend dollar studiebeurs van Wallmart zodat hij kan studeren als hij ouder is. Wallmart poste het volgende erover op Twitter:Facebook baas zat op een verhoogde stoel voor extra comfort

Broederliefde gaat nieuw concert geven in de Ahoy