in

Dit Dus: Uit onderzoek blijkt nu dat mensen die standaard te laat komen – Langer zullen Leven

Vandaag wat wetenschappelijk onderzoek van de Harvard Medical school dat je heel erg zelfvoldaan gaat laten voelen. Wanneer je altijd te laat bent voor alles betekent dat dus dat je een langer, succesvoller leven zult leiden.

De volgende keer dat iemand klaagt dat je een paar minuten achterloopt, kun je aan die gene vertellen dat je het allemaal doet in de naam van wetenschap en gezondheid.

Tot grote vreugde van laatkomers is er nu dus wetenschappelijk onderzoek dat beweert dat “chronische latentie”, om het zo maar even te noemen, eigenlijk een positieve indicator is voor hun toekomst.

Mensen die altijd te laat komen zijn meestal minder gestrest, meer zen en minder bezorgd over deadlines. Al die kilte kan leiden tot lagere bloeddruk, betere cardiovasculaire gezondheid, minder kansen op een beroerte en lagere kansen op depressie. Al deze factoren leiden tot een langer, gezonder leven.

Dus remember, we doen het allemaal doet in de naam van wetenschap en gezondheid!!!Netflix gaat ons blessen met een Spongebob Squarepants Spin-Off over Octo

Crazy: Gevecht tussen Rico en Badr wordt alsnog Strijd om Wereldtitel