in

Dit is de reden waarom sommige koppels meer sex hebben dan anderen

Capture

Elke relatie is natuurlijk anders en volgens een onderzoek hebben wij nu een verklaring waarom sommige koppels meer sex hebben dan anders.

Het heeft allemaal te maken met bepaalde ‘persoonlijkheidskenmerken’.

Tijdens dit onderzoek werden 278 hetrosexuele pasgetrouwde koppels onder de loep genomen. De proefpersonen hielden een dagboek bij om te meten hoe vaak ze sex hadden. Zij werden ook gevraagd om een persoonlijkheidstest af te nemen waarbij de volgende factoren werden gepeild.

Extraversie, de mate van extraversie geeft aan in hoeverre je op andere mensen gericht bent. Openheid tot experimenteren, ervaring en neuroticisme.

Wat is neuroticisme?
Neuroticisme wordt ook wel aangeduid als negatieve affectiviteit of negatieve emotionaliteit. Mensen die hoog scoren op de neuroticisme zullen gemiddeld vaker last hebben van depressiviteit, angst en schuldgevoelens. Zij blijken ook gevoeliger te zijn voor stress, zullen gewone situaties eerder als bedreigend ervaren, en hebben moeite met het verwerken van tegenslagen of kleine frustraties. Zij zijn zich meer bewust van hun eigen gedrag, verlegen en hebben vaak moeite met controle of uitstel van hun behoeften. Neuroticisme predisponeert ook tot ontwikkelen van de veelvoorkomende mentale stoornissen, zoals neurosen, fobieën, posttraumatische stressstoornis en andere angststoornissen.

Het aantal dagen dat deze koppels sex hebben gehad, over een periode van twee weken, is gemiddeld 3 tot 4 keer. De mannen namen vaker het initiatie (duh) en het hebben van sex kwam vaker voor met vrouwen die open stonden voor experimenteren en natuurlijk heerlijk in hun vel zaten. Zo werd het dijenkletsen minder met mannen en vrouwen waarbij de neurotricisme niveaus hoger waren.

Natuurlijk is dit onderzoek gebaseerd op dames en heren die net getrouwd zijn en stapel verliefd zijn op elkaar. De uitslagen van langdurige relaties kunnen natuurlijk anders zijn. Dat komt tegenwoordig toch niet veel meer voor, en al helemaal niet op jonge leeftijd, maar het komt erop neer dat je geestelijke gesteldheid een enorme factor speelt bij je sexsualiteit. Zit je niet lekker in je vel, dan heb je natuurlijk minder sex en geniet je minder van sex.

You gotta shape up people! Elkaar helpen daarbij is natuurlijk the best way to go!Alles wat wij denken te weten over verslaving is niet 100% accuraat

Ratchet: Massale bitchfight op Drake’s memorial day pool party