in

Dit apparaat laat jou CONTROLE hebben over jouw dromen

lucid-dreamer-1

Lucid Dreamer is een apparaat, die jouw REM-slaap detecteert. Het zal jou bewust maken van jouw dromen en de controle over te nemen.

Ongeveer 20 procent van de mensen maakt de dromen eens per maand bewust mee. Vaak gebeurt dit bij toeval. Onderzoek wees uit dat een specifiek deel van de hersenactiviteit, gamma activiteit, kan worden versterkt, waardoor de dromen bewust meegemaakt kunnen worden.

Het Nederlandse bedrijf Neuromodulation Technologies B.V. heeft een apparaat ontwikkeld, genaamd Lucid Dreamer, die jou de controle geeft over jouw dromen. Er zijn testen uitgevoerd. Zeven nachten lang hebben mensen de Lucid Dreamer geprobeerd. Minimaal twee en maximaal vijf nachten hadden de testers de controle over hun dromen. Perfect was het nog niet, maar al wel beter dan eens per maand.

De Lucid Dreamer is door middel van crowdfunding gerealiseerd. Tot nu toe werd er 51.613 euro opgehaald. Het doel is om 100.000 euro op te halen. Voor 297 euro is de Lucid Dreamer Essential te koop. Voor 417 euro is de Pro versie van het apparaat te koop. Daarmee kun je de duur van de simulatie instellen. Met de Lucid Dreamer Connect t.w.v. 497 euro kun je dromen delen met een andere gebruiker van Lucid Dreamer. Echter laat Neuromodulation Technologies B.V. weten dat het delen van dromen slechts een theorie is en dat er geen garanties gegeven kunnen worden dat het daadwerkelijk zal gebeuren. Als het wel gebeurt, ben je wel één van de eerste mensen die het ervaart.

Bron: CrimeDocsNLPrinses Amalia krijgt straks 4.000 euro per dag belastingvrij

Compilatie van vrouwen die mannen slaan en verwachten dat zij niks terug doen