in

Disney opent Marvel themaland in hun attractieparken in Parijs en Californië

Disney is echt lekker bezig de laatste tijd en we kunnen niet wachten op de lancering van Disney + natuurlijk maar vandaag hebben we ander leuk Disney nieuws voor jullie.

Zoals jullie weten is Disney nu eigenaar van Marvel en meteen een hele legitieme reden om een speciaal Marvel themaland te openen voor de superhelden in de parken van Disney in Parijs en Californië.

Ze gaan Disney California Adventure uitbreiden met een nieuwe gedeelte dat Avengers Campus gaat heten met heel misschien wel een replica van het Avenger headquaters. Dat zou kapot hard zijn natuurlijk. In Parijs, wat lekker dichtbij Nederland is, gaat precies hetzelfde gebeuren.

Het nieuws werd door Disney bekendgemaakt tijdens de D23 Expo 2019.

“We bouwen een meeslepend land waar superhelden de boventoon voeren”, vertelt Bob Chapek, voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products. “We nodigen gasten uit om zich ook Avenger te voelen en de wereld te redden.”.

Voor mensen die nog nooit naar Disneyland zijn geweest en ontzettend grote Marvel fans zijn is dit natuurlijk feest en reden genoeg om het toch een keertje te proberen!Eerste blik op de graphics van next-gen consoles zoals de PlayStation 5 en de volgende Xbox

‘S Werelds grootste Starbucks wordt geopend in Chicago en het is vier verdiepingen hoog