in ,

Disney + is eindelijk hier en je kan het eerst een maand gratis uitproberen

Goed nieuws voor alle NL peeps want je mag vanaf vandaag Disney + voor een maandje gratis uitproberen. Ze schrijven alleen 1 cent af van je rekening voor bevestiging van je proefperiode.

Op 12 november wordt je proefperiode omgezet naar een maandabonnement waar je 6,99 euro voor betaalt of een jaarlijks abonnement van of 69,99 euro per jaar. Via de officiële website van Disney+ kan je jezelf inschrijven. Als je na de eerste twee maanden nog niet overtuigd bent, kan je je abonnement tot 12 oktober opzeggen om te voorkomen dat je opeens zeven euro lichter bent door een streamingdienst die je niet wil.

In het eerste jaar zal Disney+ meer dan 25 eigen televisieseries en tien nieuwe speelfilms en documentaires beschikbaar stellen, waaronder de op de Star Wars-reeks gebaseerde serie The Mandalorian van Jon Favreau (regisseur van Avengers: Endgame) en Lady en de Vagebond, een nieuwe uitvoering van de tijdloze animatieklassieker uit 1955.

Na verloop van tijd worden ook de films Captain Marvel, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Maleficent: 2, Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker exclusief op Disney+ vertoond.

Let op, het gaat hier dus om een proefperiode van een maand waarbij de officiële lancering begint op 12 november. Dan komt alle nieuwe shit erop te staan. Nu moeten we het vooral doen met dingen die we dus al kennen en enkele series en films die je heel misschien nog niet gezien hebt.Vrouwen verdienen meer dan mannen in nieuwe monopoliespel

Kijken: Agenten in de VS hebben echt psychische problemen