Beste (nieuwe) bezoeker, welkom.

Onze artikelen zijn soms objectief maar bevatten ook vaak een eigen “ongezouten” mening. Fakka is een blog en geen krant. Wij kiezen soms partij en maken graag gebruik van onze vrijheid van meningsuiting. Vaak ook met grof taalgebruik. Zelfs in onze titels. Wij doen niet aan fake news en letten hier ontzettend strikt op. Wij maken alleen gebruik van betrouwbare bronnen en geverifieerde kanalen. Mochten wij een fout maken dan volgt er een update of rectificatie.

Ergens problemen mee? Dan kan je ons bereiken via: fakkanl@gmail.com

Mensen die ons herhaaldelijk onterecht beschuldigen van het verspreiden van Fake News kunnen geblokkeerd worden op social media.

Wij mixen straattaal, Engels en Nederlands in onze artikelen. Grammaticaal vaak totaal niet logisch. Wij volgen de regels niet zo nauw en zo maken wij onderscheid met de rest van die saaie steriele “super commerciële blogs” zonder kloten. Dat doen wij al sinds 2012. Je kan op ons haten hiervoor of van ons houden. Wij doen dit voor onze echte fans die ons begrijpen en ons dagelijks bezoeken. Eenmalige toeristen hebben sowieso geen recht van spreken hier.

Ouders let op je kinderen. Het wordt afgeraden door ons om kinderen onder de 16 jaar deze website te laten bezoeken. Die moet je naar onze mening trouwens helemaal niet op internet laten struinen.

Het wordt verder afgeraden aan mensen die snel last krijgen van angstaanvallen of snel getriggerd raken van opmerkelijk of schokkend content om deze website te bezoeken of ons te volgen op social media. Wij laten middels onze categorie F-Society (Fuck Society) regelmatig zien hoe naar de tering deze wereld kan zijn waar we in leven met z’n allen. Recht voor je raap en ongecensureerd.

Er is natuurlijk een grens maar die is zo ver als de haarlijn van je omoe.

Voor de rest (75% van de content) is Fakka een ontzettend leuke blog met veel viraal en deelbaar content. Heel erg gevarieerd en (bijna) volledig gebaseerd op een dagelijkse dosis entertainment.

~ Fakka – sinds 2012 ~