in

Dirk Kuyt stopt met zijn voetbalcarrière…

Vandaag, 17 mei 2017, heeft Dirk Kuyt (36) aan de directie en trainer Giovanni van Bronckhorst bekendgemaakt dat hij zijn carrière als profvoetballer stopt.

“Het is een ontzettend moeilijk besluit voor mij om nu te stoppen, maar dit is het juiste moment. Ik heb mijn hele carrière beslissingen gemaakt op gevoel, dus ook deze. Ik ben trots op wat ik in al die jaren bereikt heb, al mijn dromen zijn verwezenlijkt. Ik zal de komende dagen nog wel meetrainen met de selectie, maar daarna stop ik definitief met voetballen.” reageert Kuyt op de website van zijn management.

Kuyt gaat zich richten op een positie binnen het technisch management heeft Feyenoord gemeld op de clubwebsite. De directeur, Martin van Geel, gaat als mentor Kuyt begeleiden daarin.

Kuyt heeft gespeeld bij FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool, Fenerbahçe en opnieuw Feyenoord. Kuyt heeft Feyenoord geleid naar de titel in de finale tegen Heracles. Hij heeft tijdens deze wedstrijd alle 3 de doelpunten gescoord. Hij noemde het kampioenschap van Feyenoord “het mooiste uit mijn carrière. Nog mooier dan de WK-finale met Oranje in 2010”.

“Ik wilde graag bij Feyenoord betrokken blijven en dat de club mij ook wil behouden, is een prachtige blijk van waardering”, aldus Kuyt.

Bekijk hieronder de tweets van Feyenoord hierover.Aragog is een Mexicaanse Cocktail gemaakt met o.a. Tarantula Gif

De trailer van ‘Michael Jackson: Searching for Neverland’ is hier