in

Dilip Sardjoe vanuit Suriname: “als ik president word, gaat een visum 1000 dollar kosten”

Dilip Sardjoe haalt flink uit naar diaspora: “Het moment dat je een land achterlaat, moet je niet kletsen”. Dat staat op de website van dbsuriname.com.

Je moet Dilip niks vragen over de overheid: “Diaspora zijn geen Surinamers. A moment dat je vertrekt, dan moet je niet kletsen over wat je heb achtergelaten. Als ik president word, gaat een visum 1000 dollar zijn.”

Daarnaast zegt hij dat het onmogelijk is om als Surinamer miljonair te worden in Nederland. “Noem er maar eentje op” zegt Dilip Sardjoe.

Dilip Sardjoe is de rijkste man van Suriname. Hij vergaarde zijn fortuin met de import van goederen, variërend van Amerikaanse kippenbouten tot kantoormeubilair. Daarnaast is er ook een heel verhaal met het opwekken en verkopen van energie in Suriname wat volgens velen op een vrij corrupte en slinkse manier is verlopen.

Hoor de beste man spreken hieronder en krijg meteen een idee van de communicatieve vaardigheden, stijl en niveau van de rijkste man van Suriname.Chinezen beginnen nu al aan ontwikkeling van 6G-netwerk

Boy Scout maakt geniale uitvinding om medisch personeel te helpen bij het werken aan de frontlinie