in

Dierenrechtenactivist dringt er bij mensen op aan om muggen hun bloed te laten drinken

Dit is niet een “De Speld” artikel, dit is gvd een true story!!! Een dierenrechtenactivist heeft mensen aangespoord om muggen niet te doden, maar in plaats daarvan te laten bijten en hun bloed te drinken.

Aymeric Caron, een Franse tv-presentator, zei dat de insecten menselijk bloed zuigen om eiwit voor hun eieren te verkrijgen en dat ze daarom niet moeten worden geplet en gedood tijdens het proces.

De 47-jarige, die zichzelf beschrijft als een anti-specist, iemand die beweert dat alle soorten levende beesten gelijk moeten worden behandeld, zei dat mensen zichzelf zouden moeten laten bijten door muggen, tenzij ze in Afrika zijn, waar ze het risico lopen malaria te vangen.

Zoals gemeld door de Independent, zei Caron dat andere mensen die muggen doden “beschamend is voor anti-specisten die zich realiseren dat ze worden aangevallen door een moeder die haar kinderen probeert te voeden”.

Caron zei dat het bijten van muggen als een ‘bloeddonatie’ moet worden beschouwd.

Hij legde uit hoe een vrouwelijke mug geen andere keuze heeft dan haar leven te riskeren voor haar baby’s. How about them apples?

Aymeric Caron / Wiki MediaVolgens wetenschappers gaan we straks maden eten als vlees en proteïne vervanger

Deze guy beleefde ff een real life “Hangover” movie van 43 dagen in Moskou