in

Deze vrouw heeft een moedervlek die de helft van haar gezicht bedekt (beelden)

Een vrouw uit India geboren met een zwarte moedervlek die de helft van haar gezicht bedekt geeft aan dat het haar leven heeft verpest.

Nasseem Banu, 27, uit Jaipur, in Rajasthan werd geboren met een hele grote moedervlek op haar gezicht. Ze werd constant gepest op school en heeft moeite met het vinden van een baan.

Niemand wilt met haar trouwen en wordt keer op keer afgewezen.

Ze zegt: ,Ik wil nergens naar toe omdat iedereen met altijd maar nakijkt. Ze staren, stellen vragen en maken gemene opmerkingen. Hoe kan ik ze negeren? Ik wenste dat ik iemand had voor steun en toeverlaat. Ik wenste dat ik een man had die me zou koesteren en me zou zeggen dat alles goed komt’.Josylvio dropt video voor – Abu Dhabi ft. Kevin, Vic9 & Sevn Alias (prod. Monsif)

The Kitty Hawk Flyer ziet er super fun uit! Zin in de zomer!