in

Deze vrouw claimt dat ze zwanger is van een Alien uit het jaar 3,500

Een vrouw claimt dat ze zwanger is van een Alien uit het jaar 3,500. Ze werkte als assistent in Frankrijk in een laboratorium waar een time machine stond…. ja. Dus alle chicks die gaan meedoen met de Area 51 raid, lees eventjes goed mee!

Ze claimt dat tijdreizen al gebeurt sinds de jaren 70 maar dat niemand ervan weet om dat het om verbannen technologie gaat en ze soort van illegaal bezig waren. Ze werkte eerst als operator en na een tijdjes vroeg ze of ze mee kon een keertje naar de toekomst met een squad om wat samples te verzamelen van planten enzv.

Zo gezegd en zo gedaan. Ze werd met een squad van 20 man de toekomst in gestuurd naar het jaar 3,500. 14 daarvan waren militairen. Ze verklaard dat ze midden in een oorlog tussen de mensheid en aliens belanden en dat er totale chaos heerste op ons planeet. De aliens zijn volgens haar afkomstig uit het Andromedastelsel.

Ze heeft dus lopen wiepen met ze, nou eigenlijk, wat we uit haar verhaal halen is dat ze gevangen werd genomen en een sexslaaf was? En … ineens pHoEf, als enige overlevende een paar weken geleden weer thuis was ineens en nu zwanger is van een baby. Dus ze gaat straks bevallen van een halve Alien.

Ze claimt dat ze een jaar in het jaar 3,500 heeft moeten overleven terwijl ze hier maar drie maanden verdwenen was. Check haar verhaal hieronder en begin je maandag op een hele…. uhum, cringey manier.De eerste sneak peek trailer voor MR ROBOT seizoen 4 is hier

Badr Hari via Instagram: “They should be afraid”