in

Deze Tijger, Beer en Leeuw zijn hun leven lang al broers van elkaar

Dit is een heel bijzonder verhaal van een Tijger (Shere Khan), Beer (Baloo) en Leeuw (Leo) die hun hele leven al samen wonen als broers van elkaar.

Ze werden als pups van een paar maanden oud, na een inval op een drugspand, gered uit de handen van een drugsdealer die ze hield als statussymbool. Ze waren er niet zo best aan toe toen ze werden gered en mede daardoor is hun band erg sterk ontwikkeld over de jaren. Ze waren erg jong, bang en ondervoed toen ze gered werden. Ze wonen nu al 15 jaar zij aan zij als broers bij Noah’s Ark Animal Rescue.

1
Ze zijn in die 15 jaar maar één keer uit elkaar gehaald toen Baloo de beer een operatie aan zijn poot moest ondergaan. Leo en Shere Khan waren erg nerveus op dat moment en zaten geen moment stil in afwachting op de terugkeer van hun broer.

2
Shere Khan en Baloo zijn erg close met elkaar omdat ze altijd heel vroeg opstaan. Leo is een leeuw dus die slaapt het liefst de hele dag. Maar als Leo wakker is, is het feest natuurlijk. Ze spelen de hele dag met elkaar en het lijkt of ze geen besef hebben van het feit dat ze verschillen als diersoort. Ze houden elkaar warm en liggen tegen elkaar uit affectie en genegenheid voor elkaar.

In het wild zouden Shere Khan (158 kilo), Baloo (453 kilo) en Leo (158 kilo) natuurlijke vijanden zijn van elkaar. Het schijnt ook dat Noah’s Ark de enigste plek is waar deze situatie en speciale relatie tussen deze drie dierensoorten voorkomt.Nieuw virtual reality-systeem voor Ps4 beschikbaar vanaf oktober 2016

101Barz – Blow-Out Sessie – Mo$heb