in

Deze Teckel kan maar 1 truc en het is super schattig om te zien!

Harlso, een vijf jaar oude teckel uit Belfast, Noord-Ierland, is viral aan het gaan op internet dankzij een indrukwekkend talent: dingen op zijn hoofd balanceren terwijl hij heel, heel erg stil zit.

Van glazen gevuld met water tot donuts en piepend speelgoed, er is niets dat Harlso de “King of Balancing” niet op zijn kleine hoofd kan balanceren.

Het begon allemaal drie jaar geleden, toen zijn eigenaar, Paul Lavery, voor de grap een piepend stuk speelgoed op zijn hoofd plaatste en was verrast om de kleine hond vervolgens stil te zien zitten als een standbeeld, terwijl hij probeerde het object op zijn hoofd te bekijken. Tot dat moment hadden Paul en zijn partner, Jen Scott, geprobeerd Harlso de gebruikelijke trucs te leren, zoals ‘zitten’, ‘gaan liggen’, ‘omrollen’, maar hij was gewoon niet geïnteresseerd om die dingen te doen.

De eerste keer dat hij zijn pup dat piepende speelgoed op zijn hoofd zag balanceren, herinnert Paul zich dat hij zijn vriendin had geroepen: ‘Jen! Harlso heeft een verborgen talent!

De rest is geschiedenis! Kijkt u maar eventjes mee hieronder. Super cute!!!Een webshop verkoopt toiletrollen die ieder een maand of langer meegaan

Kijken: Dit soort fratsen halen Pa & Ma uit wanneer alle kids uit huis zijn