in

Deze stoner verdient duizenden dollars met zijn rookbare kunstwerken

De 26-jarige Tony Greenhand wordt gezien als een ‘master of artistic joint rolling’. Hij maakt allerlei creaties van Pokémon tot superhelden, vogels en dinosaurussen. Hij kan alles veranderen in een rookbare joint.

Zijn eerste joint ooit was een zware misvormde mislukking, teveel roling paper en speeksel, maar hij liet het daar niet bij zitten. Het weekend daarop kocht hij een ounce (28 gram) en spendeerde het hele weekend om het onder de knie te krijgen.
Echt typisch een geval van een jonge gast die te vroeg van school is afgegaan en hier en daar te horen kreeg dat het niks zou worden met hem. Nu verkoopt hij zijn creaties zelfs aan celebs als B.o.B., The Flatbush Zombies en B-real van Cypress Hill. Zijn grootste paycheck tot nu was een joint in de vorm van een geweer die wegging voor $7000 USD.

Hij wilt niet vertellen hoeveel hij verdient per maand maar het is meer dan genoeg om heerlijk van rond te komen. Hij zegt dat hij er genoeg verkoopt van $1000 USD of meer per maand. Het gaat gewoon lekker. Check een aantal van zijn creaties hieronder.

1

2

3

4

5Anu D – Real Motherfuckin G’s (nieuwe diss-track)

Zo kom je gratis en voor niks een festival met GEMAK binnen