in

Deze smarthphone kost nieuw maar $3.67Je gelooft het niet maar een bedrijf heeft uit India heeft net smartphones aangeboden voor maar $3.67 (251 rupees).

De Freedom 251 zoals het apparaat wordt benoemt heeft 8GB opslagcapaciteit, 8MP voor en 3.2MP achter camera’s en een gepatenteerde lock met face detection. Verder heeft de telefoon een 5-inch touchscreen, 1080 (full HD) video support, bluetooth en draait op het 3G netwerk. Hij draait op een wat lichtere versie van de 5.1 Lollipop Android operating system. “We will be the first Indian company to offer an incredible smartphone at a highly affordable price,” zegt het bedrijf ‘the Ringing Bells uit India.

1

Toen de website live ging voor pre-orders werden ze gehit met 600.000 bezoekers per seconde. De website crashde een aantal uur later. Op dag 1 heeft het bedrijf 37 miljoen bestellingen binnengehaald. Op dag 2 nog eens 24.7 miljoen bestellingen. Ze beloven alles binnen vier maanden te leveren.

Capture

Volgens het bedrijf zal de telefoon die sterk op een iPhone lijkt een revolutie ontketenen in de wereld van mobiele telefoons. Check bovenaan de pagina een Unboxing & Hands on Review van een Punjabi …Vergeet ons niet te liken op Facebook:Rapper Sjors vertelt hoe je Rappen en Bodybuilden combineert

Producer AraabMuzik getroffen door kogel in kaak en arm