in

Een HELE sluwe vos had een collectie van 100 paar crocs, slippers en sneakers bij elkaar gejat

Zijn voorkeur ging overduidelijk uit naar crocs ????

Een HELE sluwe vos heeft een indrukwekkende collectie van meer dan 100 schoenen verzameld en lijkt daarnaast een echte Croc-liefhebber te zijn. LMFAO…

De vos is wekenlang met zijn rooftocht bezig geweest voordat de geheime voorraad door iemand werd gevonden. De grote collectie bevatte een scala aan soorten schoenen; van slippers tot Crocs tot sandalen en sneakers.

De ontdekking kwam nadat de inwoners van Zehlendorf, Berlijn, merkten dat hun schoenen steeds vermist raakten.

Christian Meyer, inwoner van Zehlenforf, berichtte dat zijn schoen vermist was in een lokale Facebook-groep; hij was vooral boos omdat de gestolen schoen best wel prijzig was. Meyer ontdekte al snel dat hij niet de enige slachtoffer was van deze vos.

Nadat hij in de groep had gepost, werd Meyer door iemand getipt over waar de vos zou kunnen zijn en uiteindelijk zag hij het dier met twee slippers in zijn bek.

Een paar dagen later volgde Meyer de vos een groot groen gebied in en kroop een uur door struikgewassen om bij de gestolen buit van de vos te komen. Uiteindelijk ontdekte Meyer de collectie van 100 schoenen – maar het mocht niet baten, zijn gymschoen zat er helaas niet tussen.Kijken: Call of Duty: Modern Warfare & Warzone – Shadow Company Trailer

Kijken: Youtuber “leent” kogelvrije Lamborghini van zijn opa en schiet het aan gort