in

Deze Mexicaanse Sicaria drinkt het bloed van haar slachtoffers en heeft sex met ze nadat ze dood zijn

Naar verluidt worden meisjes van zeven jaar oud door drugsbendes in Mexico uit hun familie gehaald en omgeschoold naar moordenaars. En boven alles, ze zijn echt meedogenloos en gevaarlijk.

Deze ‘Sicarias’ – wat ‘hitwomen’ betekent – gebruiken hun knappe uiterlijk en charme om slachtoffers te misleiden en ze vervolgens te liquideren.

Een van de beroemdste sicarias, een voormalige werknemer van El Chapo genaamd “Claudia Ochoa Felix“, beter bekend als ‘de Kim Kardashian van de georganiseerde misdaad’ werd eerder deze week dood aangetroffen. Ze is volgens verschillende bronnen overleden aan een overdosis.

Claudia Ochoa Felix

Ondanks dat ze eruit ziet als een normale dame van in de twintig, is Juana – te zien op één foto met een machinegeweer – in feite een bloeddorstige moordenaar.

Zo heel erg bloeddorstig en in feite zo berucht dat er geruchten rondgaan over haar dat ze vijf mannen heeft gedood en daarna hun bloed warm dronk en sex heeft gehad met hun onthoofde lijken. Let wel dat het hier over Mexicaanse kartels gaat en daar werken echt psychopaten voor dus die geruchten zullen vast nog eens kloppen ook.

Ze staat bekend als ‘Le Peque’ of ‘de kleine’ en ze is slechts een klein onderdeel van de steeds meer escalerende drugsoorlogen in Mexico die tot nu toe naar verluidt maar liefst 115.000 levens in iets meer dan 10 jaar hebben geëist. 115.000, dat is een bizar hoog getal ook.

Juana werd uiteindelijk gevangen genomen in 2016 en heeft daarna voor een blog geschreven vanuit haar cel.

Daarbij vermelde ze o.a. het volgende:

“Ever since I was a little girl I was a rebel, and then became a drug addict and an alcoholic.”

Ze was verslaafd aan drugs en werkte als prostitué om haar jonge dochter te voeden en te kleden. Ze werd uiteindelijk een top-moordenaar en daarmee nam de bloedlust toe.

‘I feel excited by it [blood], rubbing myself in it and bathing in it after killing a victim’.

“I even drank it when it was still warm.”

Die website vermelde vervolgens dat ze ‘insinueerde’ dat ze ‘sex had gehad met kadavers van onthoofde slachtoffers, waarbij ze de afgehakte hoofden en de rest van hun lichaam gebruikte om zichzelf mee te plezieren’.

Fucking hell gewoon…SMFH: Blaar van vrouw ontploft in volle vliegtuig, iedereen onder het bloed

Volgens onderzoek is de tweede uit het gezin vaker de troublemaker