in ,

Deze man werd op zijn 17-de ontmaagd door een buitenaardse wezen

Hij maakt schilderijen van zijn ervaringen en er is een documentaire over hem gemaakt genaamd “Love And Saucers”.

Soms heb je van die dromen die levensecht zijn. Soms baal je dat je wakker schrikt en soms ben je blij dat het gebeurt, tijdens het hebben van een nachtmerrie bijvoorbeeld.

Dat ter zijde, voor sommige mensen is de eerste keer sex en het verliezen van je maagdelijkheid maar een onhandige ervaring. Voor de andere helft, een prachtige wereldse ervaring. Voor de nu 74-jarige David Huggins was het naar eigen zeggen een buitenaardse ervaring. Hij maakt nu schilderijen van seksuele avontuurtjes en gangbangs met Aliens.

“When I was 17, I lost my virginity to a female extraterrestrial,” zegt de 74-jarige in een documentaire over hem genaamd, Love and Saucers. “That’s all I can say about it.”

Laten we eerlijk zijn. Je eerste reactie is natuurlijk “moet je deze mafklapper eventjes zien”. Maar het is toch wel een vraagstuk wat tot heden echt onbeantwoord is gebleven. Zijn wij alleen in het heelal? Je kan het je bijna niet voorstellen, dus waarom ook niet?

Ik zeg je eerlijk, als ik sex kon hebben met een Alien zou het per definitie op de eerste plek van mijn bucketlist komen te staan… LMFAO! Check hieronder de trailer en wil je de hele docu zien dan kan je het via deze link huren.Video: Mario Cash – Faya Gegaan ft. Sjaak (ProdBy. Noiz)

Whatsapp krijgt dark variant en eerste beelden advertenties online