in

Deze man jaagt op pedo’s, berooft ze en slaat ze kapot met een hamer

Jason Vukovich, een 43-jarige man, werd in februari 2018 veroordeeld tot 23 jaar gevangenisstraf wegens talloze aanklachten en overvallen. Veel mensen geloven echter dat Vukovich eigenlijk een held is omdat al zijn slachtoffers pedofielen waren.

Eens noemde Vukovich zichzelf een ‘wrekende engel die gerechtigheid zoekt’, maar heeft sindsdien spijt betoond voor zijn misdaden. Vukovich komt in aanmerking voor voorwaardelijke vrijlating nadat hij zes jaar van zijn straf heeft uitgezeten.

In de rechtbank werd onthuld dat Vukovich zelf het slachtoffer was van misbruik. In zijn getuigenis zei hij dat hij als kind seksueel en fysiek werd misbruikt door zijn stiefvader. Vukovich zegt nu dat de wraakzucht het niet waard was. Hij zegt nu dat hij ‘de volledige verantwoordelijkheid voor zijn acties’ neemt.

Volgens de aanklachten vond Vukovich drie verschillende mannen via een lijst dat online staat met zedendelinquenten van zijn staat. Vervolgens ging hij op een afslacht-tour van vijf dagen in juni 2016. Vukovich zou naar verluidt een van de pedo’s bewusteloos hebben geslagen door hem met een hamer op het hoofd te slaan. Hij beroofde de man ook en ging er vandoor met zijn vrachtwagen.

Aanklagers zeggen dat Vukovich een notitieboekje had wat fungeerde als een soort hitlijst met de namen van pedofiele targets. Held….Kijken: EOTB-Lena kreunt van de pijn bij nabehandeling van Butt Lift

Pop Smoke is vermoord in zijn woning tijdens een overval