in

Deze lichtgevende fietspaden hebben wij echt nodig in Nederland

1

De fietsers in een kleine drop genaamd Lidzbark Warminski in Polen hebben een cadeautje gekregen van de gemeente.

Zoals jullie op de foto’s kunnen zien is het niet echt goed belicht en kan het s’avonds best gevaarlijk zijn om te fietsen daar met tegemoetkomende auto’s.

De lichtgevende paden worden overdag opgeladen door de zon en kleuren de hele nacht blauw als resultaat.

4

“The material we used for the track gives light for over ten hours. That means the road can radiate throughout the whole night and reaccumulate light the following day”.

Het materiaal die ze hiervoor hebben gebruikt kan verschillende kleuren vertonen maar ze hebben in dit dorpje gekozen voor blauw!

Er zijn in Nederland ook ontzettend veel fietspaden die superslecht belicht zijn! Dit is natuurlijk een hele energiebesparende en vrolijke manier om fietsers en auto’s te voorzien van verlichte paden die ongelukken kunnen voorkomen.

3

Of het in het land van XTC en MDMA gaat zorgen voor wat gekke bijwerkingen bij mensen die onder invloed het pad op gaan is één ding wat zeker is LMFAO! Maar daar hebben wij het nu niet over natuurlijk want dit kan, hoe je het went of keert, levens redden!HolySHIT: Facebook wil Virtual Reality achtige Habbo Hotel introduceren in Facebook

Trailer video van Power Rangers the movie gaat viral!