in

Deze juffrouw wordt gezocht door politie voor relatie met 13-jarige scholier

457fa712574e68e5a5932b5ec15050bd

Deze juffrouw (OMG) wordt gezocht voor een relatie met een 13-jarige scholier in Texas, wat zelfs resulteerde is een zwangerschap.

Ze wordt momenteel gezocht door de politie maar ze is nergens te bekennen.

Alexandria Vera, 24, ging vorig jaar september een relatie aan met de 13-jarige scholier. Vera vertelde aan agenten dat de student vroeg om een afspraak omdat hij een uur les had gemist van haar en dat zij daarmee instemde. Hij zocht contact met haar via Instagram daarvoor. Volgens bronnen reed ze vervolgens naar zijn huis om hem op te halen. Tijdens deze meeting werd het ‘intiem’ en hebben ze gezoend.

57922482574e68e5a59386acf0600b82

De volgende dag reed Vera weer naar de huis van deze student omdat zijn ouders niet thuis waren. Dit was de eerste keer dat ze sex hebben gehad. Een maand later, tijdens een open dag op school, werd Vera aan de ouders van de scholier geïntroduceerd als zijn vriendin. De familie accepteerde de relatie en ze werd zelfs uitgenodigd tijdens familiebijeenkomsten.

Ze hebben sindsdien bijna dagelijks sex gehad (de droom van elke puber van 13) en deden geen moeite in het openbaar om de relatie geheim te houden. In januari van dit jaar werd Vera zwanger van de scholier maar pleegde een abortus omdat ze nerveus werd toen officiële instanties zich gingen bemoeien met het geheel.

De hele situatie kwam uiteindelijk aan het licht bij de raad van kinderbescherming en die zijn naar de school in kwestie gegaan om vragen te stellen en onderzoek te doen. Ze wordt nu gezocht voor sexsueel misbruik van een minderjarige en is op de vlucht geslagen. Je kan de documenten van de rechtbank hieronder bekijken.

Officieel nieuws item over het geheel kan je bekijken via deze link

CaptureNog geen jaar je rijbewijs en dan doe je dit in een Porsche SMFH!

CrimeDocs: Jacques Mesrine deel 1