in

Deze Jongen is overleden door een overdosis koffie en energiedrank

Twee energiedrankjes en een kop koffie zijn de 16-jarige Davis Cripe fataal geworden.

Hij viel neer in de klas en overleed uiteindelijk in het ziekenhuis. De Amerikaanse tiener was 16 jaartjes jong.

Na een onderzoek bleek dat de tiener is overleden aan een hartritmestoornis door een overdosis aan cafeïne.

Cafeïne is gevaarlijk:
Volgens de politie zijn drankjes waar cafeïne in zaten de oorzaak van zijn dood. Een andere doodsoorzaak is door deskundigen uitgesloten, omdat de tiener geen hartproblemen had. Het hart van Davis Cripe kon de cafeïne gewoon niet aan.

Mijn ervaringen met energiedrankjes zijn ook niet al te best. Ik heb ergens in het jaar 2004 een keertje 6 blikjes achterelkaar gedronken. Ben daarna gaan paintballen waarbij ik heel veel moest rennen. Dat was dus niet echt een goed idee…

Achteraf dacht ik dat ik dood ging omdat mijn hart bijna in mijn keel zat. Ben echt de hele dag goed ziek geweest hiervan. Kon amper bewegen en had echt overal pijn in mijn lichaam. Heb dit daarna nooit meer gedaan om deze manier.Je kan wereldwijd gratis in mensen hun huis verblijven als je voor hun huisdieren zorgt

Kippie heeft een nieuwe video uitgebracht voor zijn track ‘Marina’