in

Deze jonge HELD hielp 34.000 mensen met boetes ontlopen

928-656x0

Joshua Browder kreeg dertig parkeerboetes in negen maanden tijden en dacht enough is enough!

Hij besloot op zijn eigen manier wraak te nemen en verdiepte zich in de juridische wereld van boetes. Zo ontstond de site ‘DoNotPlay‘ waarmee hij al maar liefst 34.000 mensen heeft kunnen helpen om van het betalen van een boete af te komen!

2,7 miljoen euro gered tot nu!
Ongeveer 86.000 mensen hebben zich aangemeld op de site en hij heeft 40% geholpen om van hun boetes af te komen zonder te betalen.

Browder is verrast door het succes van zijn site. ,,Ik wilde alleen dat het mijzelf, mijn familie en een groepje vrienden zou kunnen helpen. Ik had nooit gedacht dat ik voor miljoenen aan parkeerboetes zou kunnen uitsparen”, zegt hij tegen The Huffington Post.

Hoe het werkt!
Op de site van Browder staan de meest voorkomende argumenten om een boete niet te betalen. Mensen hoeven alleen nog maar de reden die het meest van toepassing is op hun situatie aan te klikken, hun gegevens in te voeren en de aangifte wordt gedaan. Een paar van de argumenten zijn ‘Ik ging met spoed naar het ziekenhuis’, ‘De overtreding werd gepleegd voor ik de auto kocht’ en ‘Ik heb per ongeluk de verkeerde datum ingevoerd op het ticket’.

Ey, iemand moet dit snel snel in NL fixen hoor! Gat in de markt als je er een kleine vergoeding voor vraagt!

Bron: MetroDit is wat er gebeurd als je een aantal X vriendinnen toevoegt in 1 groepsgesprek

#SMFH: Mensen nemen tegenwoordig alcohol in via anus #ButtChugging