in

Dit hondje liep weg en 20 blocks om baasje herstellende van kanker te bezoeken in ziekenhuis

De relatie tussen mens en hond is een speciale unieke relatie. Mensen en honden leven al 15.000 jaar samen en geen dier op de wereld staat zo dicht bij de mens als honden.

Dit hondje genaamd ‘Sissy’, een destijds tien jaar oude mini schnauzer, liep vorig jaar weg van huis in Cedar Rapids, Iowa, en 20 blokken om naar het ziekenhuis om haar baasje te vinden die aan het herstellen was van kanker.

635594284419188128-photo-2

De man van Nancy stond op het punt om Sissy en haar broer uit te laten toen hij ineens opmerkte dat ze nergens te bekennen was.

Ze liep een tijdje later alleen het ziekenhuis in en vervolgens snuffelend en al door de lobby. Zoals je kan zien op de beelden was ze op een missie. Ze was namelijk opzoek naar haar baasje Nancy. Ziekenhuis personeel en de beveiliging lieten het maar toe om haar baasje te bezoeken.
635594284418564112-photo
“I didn’t think they could do it,” vertelde Nancy Frank aan de media. “I thought dogs could find their way home, but this one found the hospital.”

Het ziekenhuis verklaarde het volgende over het geheel:
“It’s a delightful story that has really touched our hearts here at the hospital. We know the importance friends and families have on the healing process,”

Het is een beetje een oud verhaal maar zo bijzonder en hartverwarmend dat wij het alsnog met jullie wilden delen.Drake dropt nieuwe versie – One Dance (Culture Clash Dub)

Turkse vlag geprojecteerd op Paleis op de Dam