in

Deze guy serveerde taco’s gemaakt van vlees van zijn geamputeerde voet/been aan zijn vrienden

Hij had een motorongeluk waardoor zijn voet geamputeerd moest worden

Reddit post, user IncrediblyShinyShart heeft onlangs een ongeluk gehad met zijn motor waardoor zijn voet geamputeerd moest worden.

Tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis werd het duidelijk dat hij nooit meer zou kunnen lopen op zijn voet en vroeg de dokter aan Shiny of hij zijn voet wilde amputeren. Shiny vroeg op zijn beurt weer of hij de voet kon houden. De dokter antwoorde met “ja, dat mag”.

When the doctor asked if he wanted to amputate, his one question was, “Can I keep it?”

Vlees van de voet van Shiny

Het verhaal wordt vervolgens een beetje bizar omdat de intenties m.b.t. de geamputeerde voet van Shiny best wel macaber waren. Hij had dus bedacht dat het een goed idee was om zijn voet op te bakken, er taco’s van te maken en het te serveren aan een aantal hele “ruimdenkende” vrienden.

Het is een beetje naar om alle foto’s van dat verhaal hier te plaatsen dus voor mensen die daar geïnteresseerd in zijn verder, hier is de thread met foto’s te zien.

They ate apple strudel, quiche puff pastries, fruit tarts, and chocolate cake. They drank gin lemonade punches and mimosas. And then the main course came out: fajita tacos made from Shiny’s severed human limb.

Shiny gaf verder aan dat één van zijn vrienden “hem” moest uitspugen in een servet. LMFAO… dit is wel echt een lijp iets om te doen.

Je kan het hele verhaal met een waarom en hoe verklaring van Shiny lezen via deze link.Dana White zegt: ‘Conor McGregor Is Next For Khabib Nurmagomedov’

Gast zet tattoo van Mia Khalifa op zijn been en ze is er niet blij mee