in

Deze guy beleefde ff een real life “Hangover” movie van 43 dagen in Moskou

Deze Thaise chef genaamd “Uthai Waenbarb” zou van Rusland naar Boedapest vliegen toen zijn vlucht met vijf dagen werd vertraagd. Hij besloot een biertje te nemen van de ellende, wat in de eerste instantie resulteerde in een marathon door alle bars op de luchthaven van Moskou.

Voordat we verdergaan met dit verhaal moeten wij jullie erop attenderen dat wanneer je in zo een dergelijke situatie beland in Moskou of Bangkok of waar dan ook in de wereld. Wat er dan ook gebeurt in Moskou, blijft in Moskou!

Maar goed, Uthai werd dus zo lamlazerus op het vliegveld dat hij werd gearresteerd en gedwongen werd het vliegveld te verlaten. At this moment gebeurde die “Fuck It” instelling waarschijnlijk en begon zijn “Hangover” van 43 dagen door heel Moskou en daarbuiten, LMFAO!

Check zijn situatie en hoe HEEL erg dronken hij was in de onderstaande video. En dit was maar dag 1. Shirt uit, schoenen uit en haar helemaal in de war. Deze guy heeft een avontuur beleefd in Moskou dat wil je niet weten! Wat een legend ….

Hij geeft toe dat zijn herinnering aan de gebeurtenissen een beetje wazig is, maar hij zegt dat hij bleef drinken en na twee weken non-stop drinken, was hij op een gegeven moment zijn paspoort en al zijn bezittingen kwijtgeraakt.

Uthai nam vervolgens een baan aan als vuilnisman (WTF) in een poging om genoeg geld bij elkaar te krijgen om een ticket naar huis te kopen. Ondertussen was zijn familie natuurlijk doodziek van de zorgen terug in Nong Khai, Thailand, nadat hij niet naar huis terugkeerde van zijn reis.

Zie je Uthai al zo lam als een kanarie rond dwarrelen door Moskou naast een vuilniswagen met een fles in zijn hand? Blote voeten en shirt uit? Ze moeten echt een film maken van deze shit want wie weet wat hij nog meer heeft meegemaakt!? Hij zegt dat hij niks kan herinneren van het geheel hahaha! Zou allemaal wel super heftig geweest zijn…

Nadat hij door zijn familie als vermist werd opgegeven, werd Uthai uiteindelijk op dinsdag gevonden in de stad Khimki, 27 km van de luchthaven van Moskou vandaan. Bruh….

Hij werd vervolgens naar de Thaise ambassade in Moskou gebracht, waar hij word verzorgd totdat hij naar huis kan vliegen.

I was so upset after being told by the airline to wait for five days, I decided to drink and after that I cannot remember anything but losing my passport.
I have no idea how I went to Khimki, I just remember I was arrested by police a couple times.
I was also lent some money by a Thai woman who is married to a Russian guy and I was working as a garbage collector to try to save money for a new ticket.

Arme kerel maakt het gelukkig goed nu na zijn “Hangover” van zes weken!

foto/ bron credit: Viral PressDierenrechtenactivist dringt er bij mensen op aan om muggen hun bloed te laten drinken

Een raadselachtige teaser voor de nieuwe spin-off van ‘The Walking Dead’ is hier