in

Deze gevangene sloeg onlangs twee pedofielen dood in een gevangenis in Californië

In een brief aan lokale media bekent een gevangene uit Californië twee kinderlokkers te hebben doodgeslagen in de gevangenis.

Dat staat op de website van de Telegraaf vandaag.

Jonathan Watson, een 41-jarige gedetineerde, schrijft in een brief aan de media dat hij twee kindermisbruikers heeft kapotgeslagen in het cellencomplex waar hij verblijft. De twee pedofielen zaten een levenslange gevangenisstraf uit voor het misbruiken van kinderen onder de 14 jaar oud. Ze hebben alle twee de aanval niet overleeft. Dat meldt de New York Post.

Watson zit zelf ook levenslang achter de tralies voor een moordzaak uit 2009.

“Being a lifer, I’m in a unique position where I sometimes have access to these people and I have so little to lose,” schreef Watson. “And trust me, we get it, these people are every parents’ worst nightmare.”

Een van de pedofielen zou expres naar kinderprogramma’s kijken om de andere gevangenen uit te lokken. Althans, dat was de mening van Watson. Watson had aangegeven bij de bewaarders dat hij asap naar een andere afdeling overgeplaatst moest worden “or else”. Ze gingen niet op zijn verzoek in.

Toen de pedofiel weer kinderprogramma’s opzette om te kijken had Watson er genoeg van. Hij heeft de man vervolgens doodgeslagen met een stok.

De gevangenis is een onderzoek gestart en doet geen uitspraken over de incidenten.

Bron: Telegraaf / NY Post.Badr Hari gaat op 20 juni knokken in de Ahoy

Ladies: Kaya verdient meer dan £ 30.000 per maand met het verkopen van Nudes