in

Deze gast is tijdens elke dinner date ineens pleite als er betaald moet worden

dine-and-dash-paul-gonzales-sized-770x415xt

Er is een serial flesher on the loose ergens in Los Angeles die ineens pleite is als er betaald moet worden.

De man flikt het keer op keer en heeft de bijnaam ‘Dine-and-Dash Dater’ gekregen van de media. De man heeft zelfs gister nog toegeslagen nadat er van de week al uitgebreid over hem geschreven werd door de media.

Hij had een dinner-date met een vrouw bij BJ’s in Pasadena, Calif. Hij bestelde METEEN een glas wijn, een Caesar salad met wat garnalen erbij en als hoofdgerecht nam hij een biefstuk met een gepofte aardappel. En boven alles…. BJ’s is niet goedkoop LOL!

De vrouw verklaarde dat hij de maaltijd in een record tijd had opgevreten. Zijn telefoon ging en hij zei dat het belangrijk was en dat hij deze moest opnemen. De man liep vervolgens naar buiten. Uiteraard was de man ineens spoorloos en had haar geblokt op de app (ouch). Ze bleef achter met een rekening van bijna $200,-.

Gelukkig hoefde ze zijn deel niet te betalen na een awkward gesprek te hebben gevoerd met het personeel.

“He left maybe half a baked potato and then received a phone call and said, ‘I need to take this call,’ ” vertelt de vrouw. “The waiter came back and said, ‘He’s not out there. Is this a first date?’ And I said, ‘Yes, this is a first blind date,’ and he said, ‘He’s gone.’”

De man heeft no chill LMFAO! Hij gebruikt verschillende dating-apps waaronder Bumble onder de naam ‘Dave Gonzales’.

Hieronder een filmpje van één van de slachtoffers die de man in het verleden heeft gemaakt.Naakte man schuilt buiten onder raamkozijn nadat man des huizes thuiskomt

Laura Ponticorvo: Ik kon niet stoppen met huilen